Page 156 of 156 FirstFirst ... 56106146152153154155156
Results 3,101 to 3,102 of 3102

Thread: iPhone

Quote Originally Posted by -JJ- View Post
    Android Auto Coolwalk Review: The Big Redesign That Puts CarPlay to Shame

^^^^
    Nevaru nepiekrist review autoram. Android Auto tiešām ir būtiski pielicis un tagad iOS ir par vienu trumpi mazāk. Man personīgi tieši AA vs CP bija viens no galvenajiem iemesliem uz iPhone sēdēt. Cerams uz P8 vēl uzlabos to, kas attiecas uz biometriju, jo jau p6 uz p7 bija labāk, bet still tas fingerprint readers ir ***nja vs citiem, nerunājot pat par salīdzināšanu to ar faceId un tā lietošanas ērtumu. P8 krch ir next phone
    p.s. Kopumā jau p14pro ir zaibis, maksimāli pilns un da-audzis visos lauciņos, bet uz pliko fočēšanu man laikam google camera vienmēr būs topā

Runājot par fočēšanu, ja grib normāli fotografēt ar Iphone investējam 3rd party foto appā, kur var iestatīt kameru manuāli, nevis paļauties uz Apple mistiskajiem foto algoritmiem.

Pieredzējis lietpratējs -JJ-'s Avatar

Quote Originally Posted by Viruss View Post
    Runājot par fočēšanu, ja grib normāli fotografēt ar Iphone investējam 3rd party foto appā, kur var iestatīt kameru manuāli, nevis paļauties uz Apple mistiskajiem foto algoritmiem.
    Man konceptuāli nav baigie iebildumi pret iOS stock bildi un tā default post processing, it sevišķi kā iOS salīdzinoši ir pielicis pie tā post processing, kur agrāk vienkārši šāvās laukā attēls, bet nu līdzīgi kā pixelim / gcam tas vienmēr bijis kopš starta tagad bilde pēc point'n'shoot konkrēti apstrādājas un uzlabojas (subjektīvi). Vienkārši esmu fanboijs tam pixeljota kontrastainajam attēlam, ko neviens post processing nedos (jāties ar raw pie tā apjoma un uz trubas vispār nav vēlme), bet tā ir tāda matu skaldīšana anyway. Vnk pixel fanboijs meklē argumentus uz p8 pārsēsties tiklīdz būs out. Man mieru nedod praisings, jo, lai arī varu atļauties, man šķiet galīgi slimi tā tendence, kur nu jau 1,4k ir njuu normal <- Drst vnk Manuprāt, trubai jābūt tajā price range, kur p7 turās
    - ~600 EUR. Ja p7 būtu labāks f.reader sen būtu uz to pārmeties kā daily driver, it sevišķi tagad, kad autiņā man Android auto šķiet ne kapeiku sūdīgāks par CarPlay.
    Last edited by -JJ-; 1 Week Ago at 19:21.
    Pussy Power

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)