Results 1 to 12 of 12

Thread: Skylake 6Y30 review

Default Skylake 6Y30 review

Izpalīdzu pensionāriem iegādāties svaigāku noti. Tā nu uz īsu brīdi manās rokās ir nonācis Asus Zenbook UX305CA.

Iekšā:
    6Y30 procis
    8GB RAM
    256GB SSD

Review superīss.

Papagaiļu sadaļa:

Cinebench R15:
    OpenGL: 30.23 fps
    CPU: 203 cb

CPU-Z:
    Single trhead: 1073
    Multithread: 2251

Youtube 4k
    CPU noslodze 10%

Mīnusi: tikko izpakotam dzelzim no kastes wireless gļučī pa melno, pings nestabils, downlaod brīžiem uzlec normāli, bet pārsvarā starp 0 un 500kbit ar tieksmi noraut downloadus. ****, nokāra manu AP. Līdzi nāk USB Ethernet adapteris, vot caur to tad arī kačājas tagad updeiti.
    Last edited by Instigater; 02-05-16 at 10:08.

Pieredzējis lietpratējs

stulbs jautājums -a kāpēc jāpērk tāds mēsls?
    ko tie nabaga pensionāri tik sliktu izdarijuši?

Bez mēslīguma pamatojuma tavs viedoklis nav ne plika graša vērts. Es atkal neredzu jēgu kaut kādai ļurīgai plastmasiņai ar TN matricu, ja note ir vajadzīga ceļojumiem. Mājās viņiem ir sakarīga bilžu apstrādes stacija.

Nu, man ir līdzīgs pēc Cinebench skaitlis, bet es GTA V varu paspēlēt.
    Turned off.

Pieredzējis lietpratējs netbeast's Avatar

Quote Originally Posted by Instigater View Post
    Mīnusi: tikko izpakotam dzelzim no kastes wireless gļučī pa melno, pings nestabils, downlaod brīžiem uzlec normāli, bet pārsvarā starp 0 un 500kbit ar tieksmi noraut downloadus. ****, nokāra manu AP. Līdzi nāk USB Ethernet adapteris, vot caur to tad arī kačājas tagad updeiti.
    taa ir HW vai SW vaina? iisti nesaprotu. a mosh tavs AP nav uzkonfigureets?

man zenbooki patiik, nav ne vainas, bet, ja ir tik daudz naudas, kaads lenovo x1 nebuutu labaaks variants bijis? tas taa, offtopikam.

Es tagad sēžu uz veca asus laptopa kur CB score ir 99. Un es jau pamazām tā cienīgi varu izdzīvot arī 720p youtūbu. Takā 6Y30 ir ļoti jauks ezy user risinājums.

Vēl nezinu, bet drīzāk softa vaina. Mans AP nav rādītājs. Viņš primāri ir zibens detektora signālu apstrādes stacija, AP tur tikai tā, zonas pagarināšanai piekruķīts. Zināšu tik nedēļas nogalē, nav jau viegli noupdeitot Win10 uz DSLa pa vienu vakaru.

Par Lenovo, da velnsviņzin - izvēle ir izdarīta, tad ko nu tur vairs domāt. Viņiem P4 ēras Celeronis palika par īsu ar ko webā izlīst. Toshiba laba manta, dzelzim šo ~10 gadu laikā pilnīgi nekas ļauns nav noticis, kādu laiku atpakaļ tik RAMu piepičkāju klāt.

Pieredzējis lietpratējs netbeast's Avatar

Quote Originally Posted by Instigater View Post
    Vēl nezinu, bet drīzāk softa vaina. Mans AP nav rādītājs. Viņš primāri ir zibens detektora signālu apstrādes stacija, AP tur tikai tā, zonas pagarināšanai piekruķīts.
    nu, es jau kaiminju topikaa izteicos par to, ka peedeejaa laikaa esmu saskaaries ar probleemaam, ja ir paaraak daudz devaisu tiiklaa un ir b/g/n sasleegts, tad mans win7 zaudee netu liidz ko nolieku blakus telefonu ar iesleegtu wirelessu. lasiijos netaa, kameer ieteica pameegjinaat n kanaalu izsleegt. taa kaa man nav pieejas ruuterim, es regjistros iebakstiiju, lai nesleedzas uz n, ja ir iespeeja un kopsh taas reizes retu reizi chakareejas wireless. spektrs piekakaats, windowsi tik gudri, ka pashi sev vairaak postu nodara, kaa labumu.

jaagaida li-fi

Iebūto ubuntu livecd un pasties vai arī tad tā problēma. Ja ir, tad ved uz garantiju.

Gan jau kads Realtek vai Mediatek chipsets wirelesam, kam vajag aktuālākus drivakus uzlikt no ražotāja lapas vēl jo vairāk uz Win10, meklē pēc čipseta konkrētā ražotāja lapā, ne Asus saitā.

Un ruteri mēdz gļučit ja ir vienlaicīgi dažādi protokoli jānobaro, respektivi vecs hlams ar G standartu un jaunās ar N standartu, labak rūterī tad norādīt tikai G only, lai mazāk gļuku.
    There is the big issue between the keyboard and the chair, which alone may be the limit of the overclocking.

Viss čotka, update process nav pabeidzies, atstiepu uz darbu, lai turpina Win10 līdz svaigākajam tos pāris GB iesūkt. Ļoti normāli iet, tā kā gan jau draiveru vaina bija. Liekas, ka vienā brīdī arī vakar vakarā jau sāka norm. Wireless ir Intel 7265 dual-band a/b/g/n/ac.

Vispār, jo vairāk lietoju, jo vairāk sāk patikt. Lai arī uz papīra ir tikai 900Mhz, kas vēl taupības laikos uz 600Mhz nometas, realitātē turbo boost ir spējīgs iegriezties līdz 2.2Ghz. Īsts dualcore ar vēl piekruķītu hyperthreading. Par jaudu tiešām nevar sūdzēties.

Ja tā ļoti grib pie****ies, tad mūsdienu IPS galīgi nav tas, kas bija pirms 5-10 gadiem. Pakaļgaismas asiņošana un diezgan pamanāma. Laikam esmu pieradis pie OLED displejiem.

Noupdeitojās Windulis. Palaidu Youtube 4k. Iet bez aizķeršanās. CPU noslodze 10%. Kopš vakardienas bez lādētāja. Atlikši baterijā 78%.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)